Heerenveen: Fiatal vagyok még, küzdeni fogok - Varga

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.03. 15:23
Mint arról beszámoltunk, az MTK-tól a holland élvonalbeli Heerenveen labdarúgócsapatához igazolt Varga Szabolcs. A 18 éves magyar szélső új klubja hivatalos honlapjának elmondta: fiatal még, van ideje, de küzdeni fog a sikerekért.

„Nem vagyok stresszes. Még fiatal vagyok és van időm. De mindent meg fogok tenni itt, hogy sikeres legyek – mondta bemutatásán Varga Szabolcs. – Igazi szélső vagyok. Gyors vagyok, jól passzolok és általában jól megértetem magam a többiekkel a pályán. Nem én vagyok a legerősebb futballista, de a technikámmal kompenzálom ezt. Balszélsőt szeretek játszani, de a jobb oldalon is szívesen futballozom.”Varga Szabolcs. – Igazi szélső vagyok. Gyors vagyok, jól passzolok és általában jól megértetem magam a többiekkel a pályán. Nem én vagyok a legerősebb futballista, de a technikámmal kompenzálom ezt. Balszélsőt szeretek játszani, de a jobb oldalon is szívesen futballozom.”

Hans Vonk klubmenedzser elismerően beszélt a négy és fél évre aláíró Vargáról. „Szabolcs nagy tehetség. Ismertük már, hiszen két éve járt nálunk egyszer próbajátékon. Elégedettek voltunk vele, de akkor nem született megegyezés. Ezután is figyelemmel követtük a teljesítményét, és most volt lehetőségünk a szerződtetésére. Örülünk az érkezésének.”

Varga hozzátette: fiatal, jól teljesítő csapatba került, amelyben nagy potenciál rejlik. Otigba Kenneth pedig sokat segít neki a beilleszkedésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik