Galatasaray: Juhász Rolandot hírbe hozták a klubbal

Vágólapra másolva!
2012.10.22. 11:20
A Galatasaray védőgondjairól közöl cikket a gazetesok.com török portál, amely Juhász Roland nevét is megemlíti a szóba jöhető megoldások között, igaz, a védő érkezését a kevésbé valószínű kategóriába sorolja.

Védőgondokkal küzd Fatih Terim, a Galatasaray vezetőedzője, miután sérülés miatt jövő márciusig elveszítette a cseh védőt, Tomás Ujfalusit, továbbá a brazil Crisszel sincs minden rendben, ezért a szakember új belső védő szerződtetésében gondolkodik.

A gazetesok.com cikke kifejti, hogy a klubnál már korábban is szóba került a Portóban játszó Rolando átigazolása, ugyanakkor megszerzése nem lenne olcsó mulatság, ráadásul a formája az utóbbi időben visszaesett, így nem biztos, hogy megérné most szerződtetni.

A kiszemeltek között említik még a 23 éves mexikói Néstor Vidriót a Pachucából, de érte a hírek szerint már a Benfica és a Levante is bejelentkezett.

Rolandón és Vidrión kívül az Anderlechtben játszó Juhász Roland is szóba jöhet, mert a magyar védőt is beajánlották a klubvezetőknek, de a cikk alapján úgy tűnik, hogy Juhász szerződtetésére van a legkisebb esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik