Felkészülés: Futács gólszerzés közben sérült meg – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.30. 18:56
A Törökországban edzőtáborozó Hajduk Split labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte a szlovák élvonalban szereplő AS Trencínt.

A horvát csapat negyedik gólját a 39. percben Futács Márkó jegyezte, aki a gólszerzés közben megsérült, melynek következtében le kellett cserélni. A Hajduk az első félidő utolsó öt percében tíz emberrel játszott, bízva abban, hogy a magyar csatár a második játékrészre visszatérhet a pályára, de miután kiderült, hogy Futács nem tudja folytatni a játékot, elővigyázatosságból a lecserélése mellett döntöttek.Futács Márkó jegyezte, aki a gólszerzés közben megsérült, melynek következtében le kellett cserélni. A Hajduk az első félidő utolsó öt percében tíz emberrel játszott, bízva abban, hogy a magyar csatár a második játékrészre visszatérhet a pályára, de miután kiderült, hogy Futács nem tudja folytatni a játékot, elővigyázatosságból a lecserélése mellett döntöttek.

A Trencín a mérkőzés hajrájában szépített, így elkerülte a kiütéses vereséget (2–4).

FUTÁCS MÁRKÓ GÓLJA

Filkor Attila kapcsán néhány nappal ezelőtt arról számolhattunk be, hogy próbajátékon vesz részt az MLS-ben szereplő Vancouver Whitecapsnél. Nos, a kanadai csapat azóta a második előkészületi meccsét is lejátszotta – 4–0-ra megverte az Oxford United U23-as csapatát –, de a magyar futballista ezúttal sem kapott szerepet.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Trencín (szlovák)–Hajduk Split (horvát) 2–4
Oxford United U23 (angol)–Vancouver Whitecaps (kanadai) 0–4
Dinamo Kijev (ukrán)–CSZKA Szófia (bolgár) 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik