Dzsudzsák megvételét fontolgatja a Palermo

Vágólapra másolva!
2010.10.03. 13:44
Helyi lapinformációk szerint az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Palermo újra fontolóra vette Dzsudzsák Balázs szerződtetését, sőt más magyar játékosokat is figyel.

A klubhoz közeli palermo24.net honlap – a játékoshoz közeli forrásra hivatkozva – közölte a hírt, miszerint a Dzsudzsák Balázs megszerzését már korábban is fontolgató Palermo a következő hetekben eldönti: mozgósítson-e jelentős erőket annak érdekében, hogy a januári átigazolási időszakban megvásárolja a szélsőt.

Dzsudzsák Balázs jó formában van (Fotó: Action Images)
Dzsudzsák Balázs jó formában van (Fotó: Action Images)

A forrás azt is hozzátette, hogy Dzsudzsáktól függetlenül is „magyarosodhat" a szicíliai klub. A Palermo megfigyelői ugyanis rajta tartják a szemüket a magyar bajnokságon, elsősorban kapust és középpályást keresve. Arról nincs információ, hogy a kiszemeltek magyar nemzetiségűek vagy a magyar bajnokságban szereplő külföldiek.

Mint arról többször beszámoltunk, a holland PSV-ben légióskodó Dzsudzsák játéka több neves klub érdeklődését felkeltette. Korábban pletykaszinten még a Real Madridot is szóba hozták a magyar válogatott játékos lehetséges kérőjeként.

Dzsudzsákot 2012 nyaráig köti szerződés eindhoveni klubjához, amely 2008 januárjában vásárolta meg a Debrecentől. A 24 éves játékos eddigi 88 holland bajnoki mérkőzésén 29 gólt szerzett, és az Eredivisie egyik legjobb előkészítő játékosaként emlegetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik