Dortmund: a másodosztályú Ingolstadt is érdeklődik Hajnal iránt

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 16:01
Az Augsburger Allgemeine értesülései szerint a német labdarúgó-másodosztályban (Bundesliga 2.) szereplő Ingolstadt érdeklődik Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund magyar középpályása iránt.

A 18 csapatos másodosztály utolsó előtti helyén szerénykedő Ingolstadt a téli átigazolási szezonban a legutóbb klub nélküli Artur Wichniarekkel és a Los Angeles Galaxytől érkezett Edson Buddle-lel erősítette meg támadósorát, de a vezetők még egy védőt és egy középpályást is szerződtetnének.

„Csak olyan játékosokat igazolunk, akik minden tekintetben jobbak azoknál, akik jelenleg a keret tagjai” – nyilatkozta Benno Möhlmann, a bajor klub vezetőedzője. A hírek szerint a Dortmundnál körön kívülinek számító Hajnal Tamás is felkeltette az Ingolstadt vezetőinek érdeklődését.

„Nem is kérdés, Hajnal érdekel minket. Ezekben a napokban nyitva tartjuk a szemünket és fülünket, és majd kiderül, hogy mire jutunk” – tette hozzá Harald Gärtner sportigazgató.

Hajnal – akinek szerződése 2012-ben jár le a Dortmundnál – nem az első magyar lenne a bajor klub keretében, ugyanis Futács Márkó, a Werder Bremen csatára kölcsönben erősíti az Ingolstadtot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik