Dél-Korea: Ádám Martin gólpasszt adott, az Ulszan vereséggel zárt – videó

Vágólapra másolva!
2022.10.23. 10:00
null
Ádám Martin gólpasszal zárta az idényt (Fotó: Ulszan Hyundai, archív)
A bajnoki címet 17 év után elhódító Ulszan Hyundai vereséggel fejezte be a dél-koreai liga (K League 1) küzdelmeit, miután az utolsó fordulóban hazai pályán 2–1-re kikapott a Csedzsutól. Az Ulszan vezető góljánál a magyar válogatott támadó adta a gólpasszt.

Mint beszámoltunk róla, az Ulszan már az utolsó előtti körben biztossá tette elsőségét, amelyben főszerepet vállalt a csereként gólt jegyző és gólpasszt kiosztó Ádám Martin.

A 27 éves, nyolcszoros magyar válogatott támadó ezúttal kezdőként kapott lehetőséget a Csedzsu ellen, és a 43. percben újabb asszisztot jegyezhettünk fel a neve mellé. A félpályánál jól tartotta meg a labdát, majd még a saját térfeléről indította a szólóba kezdő Li Csung Jongot.

A vendégek azonban elrontották a fiesztára készülő Ulszan örömét, ugyanis előbb a második félidőben egyenlítettek, majd a hosszabbításban a győzelmet is megszerezték.

Ádámnak összességében ez volt a 14. mérkőzése, kilenc találattal és négy gólpasszal zárt a dél-koreai bajnokságban.

Ádám Martin gólpassza

DÉL-KOREA, K LEAGUE 1
38. (UTOLSÓ) FORDULÓ
Ulszan Hyundai–Csedzsu United 1–2
(Li Csung Jong 43., Szo Dzsin Szu 51., Ku Dzsa Csol 90+3.)
Ulszan Hyundai: Ádám Martin végigjátszotta a meccset, a 43. percben gólpasszt adott.

A végeredmény: 1. Ulszan Hyundai 76 pont, 2. Csonbuk Motors 73, 3. Pohang Steelers 60, 4. Incshon 54, 5. Csedzsu 52, 6. Kangvon 49

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik