Dánia: Vadócz könnyen találhat magának új csapatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.16. 11:24
Vadócz Krisztián menedzsere, Pataky Tibor szerint a középpályásnak nem kell aggódnia, ha távozik az Odensétől, könnyen találhat magának csapatot. A magyar légiós ügynöke a tipsbladet.dk-nak nyilatkozott néhány nappal azt követően, hogy Dániában megszellőztették: a játékos valószínűleg még januárban elmegy a klubtól.

„Egyelőre nem tudjuk, mi fog történni, de a szerződése lejár a nyáron, így két lehetőség van: vagy hosszabbít, vagy új együtteshez szerződik. Még nincs döntés semmiről, de játszott már Franciaországban, Hollandiában és Spanyolországban is, szóval biztos vagyok benne, hogy több klub nyitott kapukkal várja, ha nem marad az OB-nél” – nyilatkozta Pataky a dán honlapnak.Pataky a dán honlapnak.

A menedzser jelenleg is folyamatosan egyeztet más egyletekkel. „Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy találna magának új csapatot. Vadócz még fiatal, tehetséges, tapasztalt, több klub érdeklődését felkeltheti. A végső döntés még a januári átigazolási időszak vége előtt megszületik” – mondta 28 éves játékosáról Pataky.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik