DAC: Szánthó Regő bajnoki címet és címeres mezt szeretne

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2023.01.06. 17:21
null
Szánthó Regőnek nagyratörő tervei vannak (Fotó: DAC)
Szánthó Regő a második dunaszerdahelyi felkészülésébe vágott bele. A 22 éves labdarúgó tudja, kemény munka vár a csapatra, amivel megvalósulhatnak a dédelgetett álmok. Úgy a DAC mezében, mint a magyar nemzeti csapatban.

 

„Bár a szabadságom elején lebetegedtem, azért sikerült elmennem nyaralni a barátnőmmel – mondta Szánthó Regő a Nemzeti Sportnak. – Ezután belevágtam az előírt edzésprogramba. Ezenkívül több erőnléti tréninget is végeztem. Úgy érzem, megvan a kellő alap, jólestek a futások az egyéni felkészülés során.”

„Hosszú volt a pihenő, már vártam, hogy a csapattal elkezdjük a munkát. Kemény volt a nyári felkészülés, tuti hasonló vár ránk most is. Mindenki maximálisan odateszi magát, hogy jó állapotban legyünk a Slovan elleni sorsdöntő meccsen. Aztán a következőkön is...”

„Az új edzői stáb alatt rengeteget erősödött a csapategység és a hangulat is sokkal jobb lett az öltözőben. Az alap megfelelő arra, hogy nagyon jó csapatot építsünk ebben az évben” – folytatta az ősszel négy gólt szerző középpályás, aki a Ferencvárostól érkezett kölcsönbe a DAC-hoz június 30-ig.

„Még nem tudom, mi lesz ezután, de nem is erre koncentrálok. Most csak arra, hogy jól futballozzak. Akkor leszek elégedett, ha sikerül még több gólt szereznem.”

Szánthó Regő kertelés nélkül kimondta, mivel lenne elégedett az idény végén: A Fortuna Ligában az első hellyel. A másik álmom, hogy bekerüljek a magyar válogatottba. Mindent megteszek érte.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik