DAC: Megnyugodtam, hogy nincs szalagszakadás – Schäfer

D. T.D. T.
Vágólapra másolva!
2021.03.31. 13:54
null
Schäfer Andrásra kényszerpihenő vár (Fotó: Lelkes Ernő)
Schäfer András a hétvégén nem utazhatott el a nemzeti csapattal a két idegenbeli világbajnoki selejtezőmeccsre, aki klubja, a DAC hétvégi bajnokiját is kihagyja.

 

„A lengyel meccs utáni otthoni edzésen egy egyszerű mozdulat után nagy fájdalmat éreztem a térdemben – mondta a Nemzeti Sportnak Schäfer András, aki rögtön tudta, hogy nem tarthat a nemzeti csapattal San Marinóba és Andorrába. – Ismerem a térdsérüléseket. Elég, ha válogatott, illetve klubcsapattársamra, Vida Mátéra gondolok, aki június óta nem léphetett pályára.”

„Megnyugodtam, amikor kiderült, hogy nincs szalagszakadás, csak húzódás. De szomorú is voltam. Úgy éreztem, San Marinóban vagy Andorrában lett volna esélyem pályára lépni a válogatott mezében. Természetesen eszembe jutott a DAC is, tudom, milyen kemény hét jön. Vasárnap Zsolnán Fortuna Liga-mérkőzés, szerdán a Rózsahegy ellen kupameccs, majd a hétvégén jön hozzánk a Slovan” – folytatta a 21 éves játékos, aki jelenleg Budapesten tartózkodik, és különböző kezeléseken vesz részt.

A hétvégi, Zsolna elleni találkozón Schäfer András nem lép pályára. „Sajnos ott nem segíthetek a klubomnak. Nagyon bízom a csapatban, hogy sikeresek leszünk.”

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ
vasárnap, 16.00: Zilina (Zsolna)–DAC (Dunaszerdahely) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik