DAC: magyar játékost igazoltak Győrből, aki jövő nyáron csatlakozik

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.09.09. 12:17
null
Vitális Milán aláírta a szerződését (Fotó: dac1904.sk)
A DAC hároméves szerződést kötött az ETO FC Győr középpályásával, Vitális Milánnal, aki a mostani idényt még a Rába-partiaknál tölti – olvasható a dac1904.sk-n.

 

A 20 éves Vitális Milán 2025. június 30-ig szóló szerződést írt alá a DAC-nál, de csak jövő nyáron csatlakozik a klubhoz, mivel ebben az idényben még kölcsönben a Győr játékosa lesz.

„Vitális Milán neve nem ismeretlen a szurkolóink körében” – írja a DAC, mivel a középpályást már láthatták a Ferencváros és a Slovan Bratislava elleni felkészülési mérkőzések során, továbbá többször is bekapcsolódhatott az A-csapat edzéseibe.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a DAC-hoz. Úgy gondolom, ez fontos előrelépés a pályafutásom szempontjából. A DAC egy lépcsőfok, amely még magasabbra juttathat. Természetesen minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megszolgáljam a bizalmat. Elsősorban a Győr színeiben szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amellyel alátámasztom, hogy a fejlődésem jó irányba halad. A győri évek után pedig igyekezni fogok, hogy minél több játékpercet abszolválhassak a Dunaszerdahely mezében. Tudom, hogy képes vagyok még jobban futballozni, és főleg mentálisan kell javulnom. Igyekszem a lehető legjobban végezni a munkám és bízom benne, hogy ez meghozza a gyümölcsét” – nyilatkozta Vitális szerződése aláírásánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik