DAC: bejelenthetik Bernd Storck szerződtetését – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.05.18. 21:09
null
A hét második felében hivatalos lehet a kinevezése (Fotó: AFP)
Noha hivatalos megerősítés egyelőre nincs, a Nemzeti Sport úgy tudja, a hét második felében bejelentik a kispadon a portugál Hélder Cristóvaót váltó Bernd Stock érkezését a szlovák bajnoki ezüstérmes DAC-nál.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya legutóbb a belga élvonalbeli Cercle Bruges-nél dolgozott – méghozzá nagyszerű eredményt elérve, mert az első osztályban tartotta az érkezésekor „halálra ítélt” csapatot –, de nem hosszabbította meg ott nyáron lejáró szerződését.

FOLYTATÓDHAT A BAJNOKSÁG

Jó esély van arra, hogy június 6-án folytatódhat a szlovák bajnokság. A kormány válságstábjának határozata alapján szerdától teljes értékű edzésmunkát végezhetnek a csapatok, és június 3-tól meccseket is lehet rendezni – egyelőre nézők nélkül.

A dunaszerdahelyi csapat hétfőn edzett, a három magyar válogatott labdarúgó, Németh Krisztián, Kalmár Zsolt és Vida Máté egyaránt részt vett a gyakorláson.

„Ilyen az élet, edzők jönnek, edzők mennek – mondta lapunknak a kialakult helyzetről Kalmár Zsolt. – Bernd Storck érkezéséről olvastam az újságokban, ennél többet nem tudok. Egy biztos: az utánpótlás- és a felnőttválogatottban is játszottam nála.”

Világi Oszkár, a dunaszerdahelyi egyesület tulajdonosa a napokban kijelentette: a DAC leginkább a német stílus elsajátításától várhat jó eredményeket.

Márpedig Bernd Storck német.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik