Csak Balajtin múlik, szerződteti-e a Villarreal

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 11:51
null
Balajti Ádám tagja volt az egyiptomi vb-n bronzérmet szerző U20-as válogatottnak (Fotó: Action Images)
Mint arról már beszámoltunk, Balajti Ádám a DVSC labdarúgócsapatától a Villarreal B-hez kerülhet. Az U20-as vb-bronzérmes csatár mától másfél héten át a spanyol csapattal készül, és ha meggyőzi a szakvezetőséget, a következő szezonban a másodosztályú gárdában futballozhat.

A DVSC július elején jelentette be, hogy már tavasszal megszerezte az U20-as vb-bronzérmes csatár, Balajti Ádám játékjogát a DVTK-tól, ugyanakkor a debreceniek – megerősítve a Nemzeti Sport korábbi információját – azt is közölték, hogy a tehetséges támadó anélkül kerülhet a Villarreal B-hez, hogy akár egyetlen tétmeccsen is pályára lépne a Loki színeiben.

„Balajti tegnap utazott Spanyolországba, ma pedig részt vesz a Villarreal edzésén. A spanyolokkal már korábban megkezdődtek a tárgyalások, és minden attól függ, hogy Ádám milyen teljesítményt nyújt az elkövetkezendő másfél hétben. Ha meggyőzi a vezetőket, könnyen lehet, hogy végleg megveszik őt a DVSC-től, de más konstrukció is elképzelhető. Csak Ádámon múlik, hogy szerződést kap-e" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a játékos ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda részéről Vörösbaranyi József.  

A játékosügynök hozzátette, a Debrecen korrekt módon állt Balajti ügyéhez, ugyanis a hajdúságiak olyan szerződést kötöttek a 19 éves csatárral, amelyben rögzítették azt az összeget, amennyiért elvihető, vagyis a Villarrealnál tisztában vannak az árával, így aligha az anyagiakon bukik majd meg a megegyezés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik