Bundesliga 2.: Stieber remek erőben van, előrelépne az Aachennel

Vágólapra másolva!
2010.08.10. 08:46
A német másodosztályban szereplő magyar futballisták közül nemcsak Torghelle Sándor váltott klubot az idény végeztével, hanem Stieber Zoltán is új csapathoz szerződött.

A 21 esztendős futballista a Bundesliga 2.-től búcsúzó Koblenzet hagyta ott.

„Profibb klubhoz kerültem, örülök, hogy létrejött ez a szerződés – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a középpályás. – Aachenben egy éve adták át az új harminckétezres stadiont, amelybe minden hazai meccsre legalább húszezren kijönnek. Sok új, főleg fiatal játékos érkezett, de az edzőnk, Peter Hyballa is csak harmincnégy esztendős. Egy ilyen kaliberű klubnak nem itt a helye, ezért az előző idényben elért tizenharmadik helynél előrébb végeznénk."

„Hála istennek jól sikerült a felkészülés, az előző szezonban sérüléssel bajlódtam, műteni is kellett, de most jó erőben vagyok. A Düsseldorf ellen végig játszottam, míg a Leverkusen ellen kimaradtam, tekintve, hogy ketten vagyunk erre a posztra, és az edzőnk mindkettőnket ki akart próbálni. Egyébként szélsőhátvédként is játszottam a felkészülés során, bár ha lehet, inkább maradnék a középpálya bal oldalán" – mondta Stieber Zoltán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik