Bolton: Bogdán Ádám kitűnően védett, edzője is dicsérte

Vágólapra másolva!
2010.07.16. 11:37
Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers magyar kapusa kifejezetten jó teljesítményt nyújtott együttese Charlotte Eagles elleni felkészülési mérkőzésén (3–0), s reméli, formája és edzésmunkája elég lesz ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a csapatban. A Bolton kölcsönadta a Wigannek Ali al-Habszit, így Bogdán lesz a második számú kapus a finn válogatott Jussi Jääskeläinen mögött.

„Én is remélem, hogy előrelépek a klubon belüli rangsorban, de ehhez kőkeményen kell edzenem, és majd meglátjuk, mi történik. Ali nagy lehetőséget kapott, megérdemli, hogy szóhoz jusson a Wiganben. Balszerencséje volt, hogy kispadra szorult, mivel Jussi remek és nagyon megbízható kapus. Nem gondolkodok túl sokat a helyzetemen, a munkára koncentrálok" – mondta Bogdán a Bolton hivatalos honlapjának.

„Nagyon élveztem a tegnapi mérkőzést, jól kezdtük a felkészülést. Nem könnyű elkapni a ritmust, de megfelelően szerepeltem. Sok dolgom volt, és ez jól jött nekem, mert összességében nem sikerülhetett volna jobban a meccs. Megpróbáltam megmutatni magam. A menedzser szerint jó teljesítményt nyújtottam, és ha még egy lehetőséget kapok, megragadom" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik