BL: Szoboszlai lenyűgözte Simeonét – Madridban köt ki?

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.11.02. 17:51
null
Szoboszlai Dominiket Diego Simeone az Atlético Madridhoz csábítaná? (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóértesülés szerint Diego Simeone, az Atlético Madrid sztáredzője Spanyolországba csábítaná Szoboszlai Dominiket.

A madridiak trénere néhány napja testközelből tapasztalhatta meg a 20 esztendős Szoboszlai Dominik játékát, a magyar válogatott tehetség ugyanis a Salzburg Atlético elleni BL-meccsén (3–2) gólt szerzett.

A fichajes.net nevű spanyol portál most arról ír, hogy a középpályás lenyűgözte Diego Simeonét, az Atlético Madrid pedig vélhetően már a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesz a Salzburgnak Szoboszlaiért.

Mint olvasható, a spanyolok minél hamarabb bejelentkeznének a futballistáért, mert attól tartanak, hogy a közeljövőben a Milan, a Bayern München és a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó RB Leipzig is harcba szállna a játékjogáért – az Atléticónak az a terve, hogy megelőzze a riválisokat a transzferrel.

Egybehangzó értesülések szerint a szupertehetség jelenlegi szerződésében 24 millió eurós kivásárlási ár szerepel, amit a vevő félnek három részletben kell kifizetnie a Salzburg számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik