Benfica: Csobothnak új szerződést ajánlottak, magyar klubbal nem tárgyalt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.06. 10:55
null
Csoboth Kevin 2016 óta játszik a Benfica csapataiban (Fotó: instagram.com)
Csoboth Kevin ősszel a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott arról, hogy a szerződése nyári lejártával, öt év után elhagyná a portugál Benficát. A klub közben új szerződést ajánlott a 20 éves szélsőnek, aki azonban nem változtat korábbi elhatározásán.

Miután Csoboth Kevin a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy távozna a Benficától, több találgatás is megjelent a jövőjéről, magyar klubokkal is hírbe hozták, de a szélső menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online megkeresésére ezeket a híreket cáfolta.

„Egyetlen magyar klubbal sem tárgyaltunk. Csoboth Kevinnek nyárig szól a szerződése a Benficánál, a lisszaboniak új szerződésajánlatot tettek, egyeztetünk a portugálokkal, meglátjuk, hogyan alakul a jövője” – nyilatkozta Filipovics.

Úgy tudjuk, Csoboth nem hosszabbít, fél éven belül váltani fog, de a konkrét átigazolásáról még nem kezdődtek meg a tárgyalások. Csoboth ősszel a korábbi sérüléséből felépülve kilenc bajnoki mérkőzésen játszott a Benfica második csapatában, a portugál másodosztályban, egy gólt szerzett, másik hármat pedig előkészített, kétszer választották meg a mérkőzés legjobbjának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik