Belgium: a raprajongó Kovács elmondta, nem fog nyolc játékost lecselezni

Vágólapra másolva!
2010.08.31. 22:06
Oldott hangulatban zajlott Kovács Péter bemutatása a belga Lierse SK-nál: a magyar támadó elmondta, nem a cseleivel fog kitűnni a mezőnyből, és örül, hogy közel lehet feleségéhez.

„Norvégiában én voltam a második legmagasabb játékos. Mivel még ma is nagy rajongója vagyok a híres rappernek, Notorious BIG-nek, ezért Biggie volt a becenevem. A magasságom az egyik fő erősségem, jól fejelek. Azt megígérhetem, hogy nem fogok nyolc embert lecselezni, mivel erre nem vagyok képes, de gólokat akarok szerezni. Talán nem fogják elhinni, de gyerekkoromban túl alacsonynak találtak ahhoz, hogy futballozzak. Sokáig csak 165 centis voltam, aztán havonta vagy tíz centit nőttem. Így csak 14 éves koromban kezdtem futballozni, előtte kézilabdáztam és atletizáltam" – mondta Kovács bemutatásakor, amelyre a belga klub titokban meghívta a játékos feleségét, a Wolfsburg női futballcsapatában játszó Melissa Wiiket.

„Így közelebb lehetek Melissához, és gyakrabban látogathatom meg. Juhász Roland is itt játszik, de nem csak őt ismerem a belga bajnokságból, van néhány barátom, aki itt futballozott. Beszéltem velük, mielőtt elfogadtam a Lierse ajánlatát. Azt mondták, hogy hasonlóan kemény a futball itt, csak Norvégiában több a védekező játékos. Remélem, hogy így több gólt szerezhetek" – mondta Kovács, aki a 39-es mezben játszik majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik