Az Atlético és a Valencia is vinné Dzsudzsákot

Vágólapra másolva!
2010.01.15. 13:40
null
Dzsudzsák Balázs (balra) jó teljesítménye több spanyol csapat érdeklődését is felkeltette (Fotó: Imago)
A spanyol As napilap információi szerint négy spanyol élvonalbeli labdarúgócsapat, az Atlético Madrid, a Villarreal, a Deportivo La Coruna és a Valencia is érdeklődik a PSV magyar válogatott balszélsője, Dzsudzsák Balázs iránt.

A spanyol újság úgy értesült, hogy a Deportivo Dzsudzsákot jelenleg sérült balszélsője, Andrés Guardado pótlására szemelte ki. A mexikói válogatott játékos egyébként a szezon végén távozik a galíciai együttestől, és valószínűleg Olaszországban folytatja a pályafutását.

Érdekesség, hogy a 23 éves magyar futballista napokkal korábban a holland De Telegraafnak adott interjújában arról beszélt, pályafutásában a következő lépcsőfokot olyan erősségű gárda jelentheti számára, mint a Valencia vagy az Atlético Madrid.

„Ha olyan klub hívna, mint például a Valencia vagy az Atlético Madrid, azonnal igent mondanék" – fogalmazott a PSV középpályása.

Nos, az As szerint érdeklődésből nincs hiány – Dzsudzsák Balázs szavai pedig magukért beszélnek...

A neve amúgy korábban már a Real Madriddal kapcsolatban is felvetődött: a Marca című sportlap december elején a címlapján közölte a hírt, miszerint a PSV középpályása a „királyi gárda" érdeklődését is felkeltette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik