Ausztria: összeesett az ellenfél játékosa, félbeszakadt Mesterék bajnokija

Vágólapra másolva!
2021.03.24. 21:39
null
Lasheent stabil állapotban szállították kórházba (Fotó: laola1.at)
Az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Horn az Austria Wien amatőrjeit fogadta, ám a találkozót 54 perc után félbe kellett szakítani, mert a hazaiak 22 éves védője, Amro Lasheen eszméletlenül terült el a földön. A védőt kórházba szállították, s a csapatok a játékvezetővel együtt úgy döntöttek, hogy a történtek miatt nem folytatják a játékot. Ekkor a vendégek 4–1-re vezettek, az utolsó gólt Mester Csaba szerezte.

Ijesztő jelenetek játszódtak le az osztrák másodosztályú találkozó 54. percében, amikor eszméletlenül elterült a gyepen az SV Horn 22 éves védője, Amro Lasheen. Az azonnal érkező segítségnek köszönhetően, néhány perc alatt sikerült stabilizálni az állapotát, a játékosvalószínűleg lenyelte a nyelvét. A légutak felszabadítása után Lasheent kórházba szállították.

Miután Lasheent elvitték a mentők, a csapatok és a játékvezető közösen úgy döntöttek, nem folytatják a találkozót, így az az Austria Wien 4–1-es vezetésénél félbeszakadt.

A meccs utolsó gólját egyébként a vendégeknél kezdőként pályára lépő Mester Csaba szerezte, a 18 éves támadó másodszor volt eredményes az idényben. A mérkőzés összefoglalója ide kattintva tekinthető meg, Mester gólja 1:50-től kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik