Aston Villa: Szalai Attila is jelölt az olimpiai bajnok helyére?

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.08.16. 13:23
null
Szalai Attila egyelőre még Fenerbahce-mezben (Fotó: Török Attila)
Nincs nap Szalai Attilával kapcsolatos átigazolási pletyka nélkül: több török portál is arról számolt be kedden, hogy a Diego Carlos súlyos sérülése miatt kényszerhelyzetbe kerülő angol élvonalbeli Aston Villa ajánlatot tesz a Fenerbahcénak a magyar labdarúgóért.

 

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy Diego Carlos – akit nyáron szerződtettek Sevillából a birminghamiek – Achilles-ín-szakadást szenvedett, így hosszú hónapokig nem léphet pályára.

A Villa állítólag már korábban is érdeklődött Szalai Attila iránt, és most, hogy Steven Gerrard menedzser helyettes felkutatását kérte az illetékes klubvezetőktől, újra képbe került a magyar válogatott játékos.

Elsőként a Fanatik adta hírül, hogy vannak információi a Villa legújabb ajánlattételi szándékáról, ezt más török portálok is átvették, és szokás szerint fut az info a Twitteren felhasználótól felhasználóig.

Az utóbbi napokban leginkább a West Ham United érdeklődéséről cikkeztek a török lapok, megemlítve, hogy a londoni klub közelíti a Fenerbahce által Szalaiért remélt 15 millió eurós vételárat.

Szalai Attilát 2025. június 30-ig köti szerződés az isztambuli csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik