Anglia: két és fél hónap után meccset játszott Balogh Norbert

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.01.13. 12:38
null
Balogh Norbert (Hull Daily Mail)
Az utóbbi hetekben több lábsérülést is szenvedő Balogh Norbert a napokban egy félidőt már a pályán töltött klubja, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Hull City U23-as csapatában.

 

Balogh Norbert az első félidőt töltötte a játéktéren a Bolton U23-asai ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen, adódott gólhelyzete is, de a kapuba nem sikerült betalálnia.

Az idény közben szerződtetett magyar támadó eddig egy bajnokin lépett pályára az első csapatban, még október 23-án a Nottingham Forest ellen, ám a hajrában megsérült, majd a gyógykezeléseket követően már-már visszatért, de edzésen újabb sérülést szenvedett.

„Örülök, hogy Norbert játszott, jó kis gyakorlás volt ez számára – véleményezte a történteket Grant McCann, a Hully City menedzsere. – Nagyjából tíz hetet hagyott ki, fontos volt, hogy végre újra éles körülmények között jusson játékpercekhez. Remélhetőleg növelni tudjuk a játékidejét az U23-asoknál, mert kell néhány meccs, valószínűleg három-négy is, hogy visszanyerje a sebességét.”

A Championship 11. helyén álló Hull első csapata szombaton a 17. Derby County vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik