NB II: DVTK-tól távozó balhátvédet tesztelt a ZTE

2012.08.10. 13:11
Újabb játékosokat tesztelt a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában induló Zalaegerszegi TE FC szakmai stábja. A DVTK-tól távozó brazil balhátvéd, Bernardo Frizoni mellett még két próbajátékos is szerepet kapott az Andráshida elleni felkészülési mérkőzésen.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Bernardo Frizoni nem tudott megállapodni a DVTK-val a brazil futballista lejárt szerződésének meghosszabbításában, így már korábban eldőlt, hogy a labdarúgó távozik a Diósgyőrtől. A 22 éves futballista a télen szerződött Magyarországra, az NB I-ben kilenc mérkőzésen lépett pályára.Mint arról korábban már beszámoltunk, Bernardo Frizoni nem tudott megállapodni a DVTK-val a brazil futballista lejárt szerződésének meghosszabbításában, így már korábban eldőlt, hogy a labdarúgó távozik a Diósgyőrtől. A 22 éves futballista a télen szerződött Magyarországra, az NB I-ben kilenc mérkőzésen lépett pályára.

Frizoni mellett pályára lépett a ZTE felkészülési mérkőzésén Sztanoljovics és a legutóbb a REAC-ban futballozó 23 éves támadó, Tóth Péter is – adta hírül a zalasport.hu.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek