Videó: ifikkel harcolt ki döntetlent, óriásit ünnepelt a Balmaz

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.05. 09:46
Lejátszotta idénybeli első meccsét az NB II-es licencétől első fokon megfosztott Balmazújváros Siófokon, sőt, félig ifistákkal, félig a tavaszi keret tagjaival felállva küzdelmes meccsen döntetlent ért el. Nem csoda, ha a játékosok kellőképpen megünnepelték a győzelemmel felérő 0–0-t.
A Balmazújváros azért állhatott ki az NB II-es bajnoki mérkőzésre a licencmegvonás ellenére is az 1. fordulóban, mert még nem jogerős a határozat.

„A Balmazújváros sorsa a licencprobléma miatt bizonytalan, de mivel még nincs az ügyben jogerős döntés, egyelőre szerepelhet a Merkantil Bank Ligában, azaz az NB II-ben a csapat” – olvasható az mlsz.hu-n.


BFC SIÓFOK–BALMAZÚJVÁROS 0–0
Siófok, 450
néző. Vezette: Kovács Gergely (Király Zsolt, Kulman Tamás)
SIÓFOK: Benke – Csilus T., Lorentz, Jánvári, Csibra (Jagodics B., 63.) – Horváth A., Tajthy – Zamostny, Szakály D. (Magasföldi, a szünetben), Balogh B. (Bencze, 80.) – Horváth P. Vezetőedző: Gál István
BALMAZÚJVÁROS: Ferenczi J. – Lakatos D., Papucsek, Bora, Király Á. – Varga B., Kónya – Pintér Á., Szabó B. (Iszák, 82.), Szabó Á. – Kiss G. (Csörgő, 62.). Asszisztensedző: Lajos Ferenc
MESTERMÉRLEG
Gál István:
– Nem tudtuk feltörni a szervezetten és lelkesen védekező Balmazújvárost. A második játékrészben feljavultunk, de az adódó lehetőségeinket nem használtuk ki.
Lajos Ferenc: – Jöttünk, láttunk, maradunk! Ha egy-két nappal több felkészülési időnk lett volna ezzel a stábbal és ezzel a csapattal, még nagyobbat alkothattunk volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik