Videó: ide-oda oda pattogott a labda, mire a kapus ráütötte a támadó fejére...

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.04.26. 13:22
Ide-oda pattogott a labda a szegedi tizenhatoson belül, majd a vendégek kapusa, Molnár F. Tamás ráütötte az egy lépésre álló kecskeméti játékos, Hadaró Valentin fejére, onnan pedig a gólvonal mögé pattant – így született meg a KTE első gólja a hétfőn a Szeged ellen 4–0-ra megnyert rangadón a labdarúgó NB II-ben. 

LABDARÚGÓ NB II
34. FORDULÓ
KECSKEMÉTI TE–SZEGED-CSANÁD GA 4–0 (3–0)
Kecskemét, 1800
néző. Vezette: Pintér Csaba (Horváth Róbert, Szécsényi István)
KECSKEMÉTI TE: Varga B. – Tóth D. (Buna, 53.), Szabó A., Rjasko, Szalai G., Hadaró (Grünvald, 65.) – Nagy K. (Paudits, 80.), Vágó, Katona B. (Szuhodovszki, 65.) – Lukács D. (Szökrönyös, 80.), Tóth B. Vezetőedző: Szabó István
SZEGED: Molnár F. – Kővári, Ódor, Temesvári, Pejovics – Simon Á. (Haruna, 80.), Kovács M. – Dobronoky, Farkas A. (Germán, a szünetben), Csoboth (Dobos, 69.) – Gajdos. Megbízott edző: Adem Kapic, Andorka Péter
Gólszerző: Hadaró (1–0) a 22., Lukács D. (11-esből, 2–0) a 28.,Tóth B. (3–0) a 33., Tóth B. (4–0) az 54. percben
Kiállítva: Gajdos a 66. percben
MESTERMÉRLEG
Szabó István:
– Minden összejött! Jó csapat a Szeged, de a széleken megbontottuk a védelmét. A kiállítás után már eldugtuk a labdát, onnantól könnyebb helyzetben voltunk.
Andorka Péter: – A világnak nincs vége, az álmainknak igen. Öt perc alatt lenulláztuk magunkat. Mindig az hiányzik, aki nincs a csapatban, de nem lenne tisztességes a hiányzóinkra fogni a vereséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik