Vasas: több poszton bevethető, U-válogatott játékost igazoltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.15. 13:50
null
Terbe Botond a Vasasban folytatja (Fotó: vasasfc.hu)
Domonyai László, a Vasas klubigazgatója igazi csapatemberként jellemezte a Kecskemétről érkező Terbe Botondot, a labdarúgó NB II 2019–2020-as idényére készülő csapat legújabb szerzeményét.

A 2000 áprilisában született, tehát 19. életévét éppen csak betöltött Terbe Botond az előző idényben a Kecskemét játékosa volt a harmadosztályban.

Terbe Botond egy U19-es válogatott tehetség, aki középpályásként és szélső hátvédként is jó teljesítményre képes. Harcos, kemény, nagy munkabírású játékos, igazi csapatember” – mondta Domonyai László a vasasfc.hu-nak.

Nagy múltú klubhoz kerültem, óriási megtiszteltetés számomra, hogy a Vasasnál látnak bennem fantáziát. Jó játékosok alkotják a keretet, de azon leszek, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Örülök, hogy nagyon sok fiatal csapattársam lesz. Az U19-es válogatottban általában jobbhátvédet játszottam, míg Kecskeméten a középpályán szerepeltem, így mind a két poszton számolhat velem Szanyó Károly vezetőedző” – fogalmazott Terbe a bejelentést követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik