Vasas: a születésnapos védő nem ússza meg a műtétet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 11:59
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas belső védője, Nagy Gábor hétfőn ünnepelte a 32. születésnapját, ám egy keserű hír árnyékolta be a jeles napot: a jobb térdét meg kell műteni, hogy ismét teljes értékű munkát végezhessen.

„A Zalaegerszeg ellen kettő nullra megnyert meccs első félidejében éreztem, hogy valami beleszúrt a jobb térdembe – elevenítette fel sérülése pillanatát Nagy Gábor a vasasfutballclub.hu-nak. – Először azt hittem, csupán egy rossz mozdulat miatt volt a fájdalmam, de sajnos az idő múlásával sem csökkent. Nem vagyok az a sírós típus, jól bírom a fájdalmat is, így eszem ágában sem volt a szünetben az öltözőben maradni. Sajnos azonban a második félidő közepén már nem tudtam rendesen futni, s ha továbbra is a pályán maradok, veszélyeztettem volna a csapat várva várt győzelmét. Cserét kértem, a fiúk pedig nélkülem is behúzták a meccset. Kihagytam egy hetet, majd elkezdtem edzeni, de ismét elkezdett szúrni a térdem. A tüzetesebb orvosi vizsgálat során aztán kiderült, leszakadt egy porcdarab, s azt el kell távolítani, le kell tisztítani a porc felszínét." Nagy Gábor a vasasfutballclub.hu-nak. – Először azt hittem, csupán egy rossz mozdulat miatt volt a fájdalmam, de sajnos az idő múlásával sem csökkent. Nem vagyok az a sírós típus, jól bírom a fájdalmat is, így eszem ágában sem volt a szünetben az öltözőben maradni. Sajnos azonban a második félidő közepén már nem tudtam rendesen futni, s ha továbbra is a pályán maradok, veszélyeztettem volna a csapat várva várt győzelmét. Cserét kértem, a fiúk pedig nélkülem is behúzták a meccset. Kihagytam egy hetet, majd elkezdtem edzeni, de ismét elkezdett szúrni a térdem. A tüzetesebb orvosi vizsgálat során aztán kiderült, leszakadt egy porcdarab, s azt el kell távolítani, le kell tisztítani a porc felszínét."

„Szerda reggel hét órára kell a Sportkórházba mennem, és doktor Lejkó Dezső még aznap artroszkópos beavatkozással rendbe teszi a térdem. Csütörtökön már haza is mehetek. Bízom benne, hogy október közepén elkezdhetem az edzéseket, s talán a Siófok elleni találkozón már ott lehetek a keretben" – zárta mondandóját a Vasas védője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik