Szpari: az új elnök szerint hősies Mátyusék kiállása

Vágólapra másolva!
2015.06.23. 13:08
Tisztújításra került sor a Spartacus 1928 Egyesületnél. Dr. Sarkadi Tibor lett az új elnök, aki hősies döntésnek nevezte Mátyus János és a játékosok lépését, hogy az NB III-ban is maradtak Nyíregyházán.  

„A közösség építése az elsődleges, élményekben gondolkodunk, legyen az egy mérkőzés vagy egy jótékonysági akció – a hangsúly a közös cél és a közös megvalósítás. E gondolatok mentén rengeteg, realizálásra váró tervünk van” – mondta dr. Sarkadi Tibor.

Az újonnan megválasztott elnök kitért a Nyíregyháza Spartacus körüli problémákra is: szerinte óriási pofont kapott a nyíregyházi labdarúgás, ráadásul érdemtelenül, miközben talán még soha ennyire nem tűnt rendezett állapotúnak a klub háttere. Ugyanakkor örömmel tapasztalja, hogy érezhető a városban az összefogás, így Révész Bálint klubtulajdonos is láthatja: érdemes folytatni a munkát.

Mátyus János maradását Sarkadi „hősies döntésnek” nevezte, és ugyanezt gondolja azoknak a játékosoknak a lépéséről, akik a harmadosztályban sem hagyják el Nyíregyházát. Az elnök legvégül a kézilabdáról is szót ejtett, példásnak nevezve a klub és a szurkolók viszonyát, és ígéretet tett arra, hogy a kézisek a jövőben is maguk mögött tudhatják a drukkerek erejét – áll az egyesület közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik