Kecskés Tamás Siófokon folytatja (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Kecskés Tamás hét év után távozik Paksról, és visszatér a régi-új csapatához, a Siófokhoz. A 34 éves középpályás a legutóbbi idényben hatszor kezdőként, 12-szer csereként lépett pályára az NB I-ben.

„Hét nagyon szép évet töltöttem el Pakson és harmincnégy évesen kicsit felemás érzéseim voltak abból a szempontból, hogy véget ért egy hosszú szakasz az életemben. Nagyon örültem a Siófok megkeresésének, hiszen anno remek három évet töltöttem el az NB I-ben és majdnem két évet az NB II-ben a klubnál. Mindenképpen szerettem volna olyan helyre kerülni, ahol azt érzem, hogy igazán szeretnék, hogy a csapatukban játsszak. A BFC Siófok minden szempontból maximálisan megfelel számomra, és most még jobban örülök, hogy itt vagyok és aláírtam az új szerződésem. Még nem ismerem természetesen teljes mértékben a keretet, de én bízom benne, hogy a stáb által kitűzött célokat el fogjuk érni, és a középmezőnyben végzünk. Ehhez szeretnék egyénileg is mindent megtenni, segíteni a csapatot, és minél több meccsen pályára lépni!” – mondta a bfc-siofok.hu-nak Kecskés Tamás.

A Balaton-parti együttes emellett azt is bejelentette, hogy ketten távoznak a klubtól. A BFC Siófok csapatkapitánya, a 31 éves középpályás, Horváth Attila az NB III-as Tiszakécskénél folytatja, mellette Molnár Péter kapus is elhagyja a csapatot – a klubhonlap beszámolója szerint a 34 éves kapuvédő egy NB III-as klubnál folytatná, amelynél a védés mellett az utánpótlás-nevelésbe is bekapcsolódhatna.

 NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Benke András (Hévíz – kölcsönből vissza), Csibra Dániel (Hévíz – kölcsönből vissza), Hutvágner Gergely (Sampdoria – Olaszország, kölcsön után végleg), Kecskés Tamás (Paksi FC), Lapos Máté (Bicske – kölcsönből vissza), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Török Dávid (Bicske – kölcsönből vissza)
Távozók: Beliczky Gergő (?), Benke András (?), Bora György (Békéscsaba), Csilus Tamás (Haladás), Horváth Attila (Tiszakécske), Jánvári Gábor (Nyíregyháza Spartacus), Kővári Róbert (Paksi FC – kölcsönből vissza), Lorentz Márton (Paksi FC), Molnár Péter (?), Remili Mohamed (III. Kerületi TVE), Réti Patrik (Gyirmót FC Győr)