PMFC: ismét a ZTE-ből erősíthetnek a pécsiek, Divics máris távozik

Vágólapra másolva!
2010.08.09. 22:06
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC a héten szerződést köthet a legutóbb az NB I-es Zalaegerszegen szereplő szerb védővel, Nenad Todoroviccsal, a júliusban érkezett Petar Diviccsel ugyanakkor szerződést bont a klub.

A PMFC vezetőedzője, Kiss László a bama.hu baranyai hírportálnak elmondta, a hétvégén egy litván és egy szerb belső védőt is teszteltek, mindketten jó teljesítményt nyújtottak, így egyikük biztosan szerződést kap. A szerb játékos a 28 éves Nenad Todorovics, aki a legutóbbi szezonban az NB I-es Zalaegerszeget erősítette, 19 bajnokin egy gólt szerzett a ZTE színeiben. Zalaegerszegről egy játékost már igazoltak a pécsiek a nyáron – a 33 éves középpályás, Schultz Levente személyében.

Az NB II Nyugati csoportjában bajnoki címre törő pécsiek a héten még egy csatárt is szerződtethetnek, miután a Vasastól érkezett, súlyfölösleggel küzdő szerb Petar Diviccsel szerződést bontottak.

A PMFC hétfő este tartott szurkolói ankétot a hétvégén rajtoló szezon előtt, a piros-feketék szombaton az 1. fordulóban a Tatabányát fogadják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik