NB III: távozik a világvándor a Cigánd kispadjáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 07:20
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Cigánd vezetősége június 30-i hatállyal közös megegyezéssel szerződést bontott Popovits Pállal, a csapat vezetőedzőjével – számolt be róla a klub honlapja.

Popovits Pál a télen vette át a csapat irányítását, vezetésével 14 bajnoki mérkőzésen hat győzelem, négy döntetlen és négy vereség volt az együttes mérlege a tavaszi idényben, amely az 5. helyen végzett. A tréner utódjának kinevezéséről a napokban határoznak a cigándi vezetők.Popovits Pál a télen vette át a csapat irányítását, vezetésével 14 bajnoki mérkőzésen hat győzelem, négy döntetlen és négy vereség volt az együttes mérlege a tavaszi idényben, amely az 5. helyen végzett. A tréner utódjának kinevezéséről a napokban határoznak a cigándi vezetők.

Popovits játékos-pályafutása során megjárta a román Vitorul Oradea, a szintén román FC Olimpia Satu Mare, a német SV Waldhof Mannheim és az egyiptomi el-Maszri csapatát, míg itthon a Gázszerben, Pécsett, Nyíregyházán és Békéscsabán futballozott. Edzőként a Cigánd mellett a szintén NB III-as Gyula együttesét irányította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik