NB III: Schön László lett a DEAC új edzője – hivatalos

PALÁNKI ISTVÁNPALÁNKI ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2020.01.15. 16:59
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a korábbi ceglédi edző, Schön László lett Kondás Elemér utódja a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC-nál, miután közös megegyezéssel szerződést bontott volt klubjával.
Ideje volt.

Schön László lett az NB III-ban szereplő DEAC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Már ellenfélként is szimpatikus volt a DEAC, Kondás Elemér munkáját szeretném folytatni, mert láthatóan ez jól működött. Minden adott a profi munkához, így akár meg is lehet a kitűzött cél elérése, vagyis hogy megnyerjük az NB III-at” – fogalmazott az újdonsült DEAC-vezetőedző.

Kinevezésével egy hosszú ideje tartó huzavona végére került pont. A decemberben távozó Kondás Elemért az első hírek szerint Vitelki Zoltán követte volna a DEAC kispadján, azonban őt „elhappolta” Szima Gábor és a DVSC, így mára már a Loki vezetőedzője. A közelmúltban arról szólt a fáma – sőt, már sajtótájékoztatót is összehívott a debreceni klub –, hogy Boér Gábor lesz a fekete-fehérek trénere, azonban ő arról beszélt, hogy nem volt még megegyezés, sőt azt mondták, hogy még sajtótájékoztató sem lesz. Ha lenne olyan, hogy „futballszappanopera”, akkor az jól jellemezné a DEAC elmúlt heteit.

Legalább olyan nehezen, mint egy pápaválasztás alkalmával, de a cívisvárosi együttesnél is felszállt tehát az a bizonyos „fehér füst”.

Kezdődhet a munka a feljutásra pályázó gárdánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik