NB III: négyszeres magyar bajnok középpályást igazolt a DEAC

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 11:59
Jelentős NB I-es múlttal rendelkező játékost igazolt a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC, hiszen a 32 éves középpályás, Rezes László a debreceni együttesben folytatja pályafutását – számolt be róla a deac.hu.

Rezes László a DVSC utánpótlásában nevelkedett, majd 2006-ban felkerült az első kerethez. Nyolc éven keresztül volt a Loki játékosa, közben kölcsönben szerepelt a Kecskemétben és a Vasasban is. 2014-ben Nyíregyházára igazolt, onnan tért vissza Debrecenbe, és mostantól a DEAC sikeréért küzd.Rezes László a DVSC utánpótlásában nevelkedett, majd 2006-ban felkerült az első kerethez. Nyolc éven keresztül volt a Loki játékosa, közben kölcsönben szerepelt a Kecskemétben és a Vasasban is. 2014-ben Nyíregyházára igazolt, onnan tért vissza Debrecenbe, és mostantól a DEAC sikeréért küzd.

A középpálya több posztján bevethető 32 éves játékos 82 bajnokin lépett pályára az élvonalban. Pályafutása során tizenegy nemzetközi találkozón is szerepet kapott, a DVSC labdarúgójaként Bajnokok Ligája és Európa-liga selejtező-mérkőzéseken játszott, többek között a belga FC Bruges, a fehérorosz BATE Boriszov, a holland PSV Eindhoven és a svájci Basel ellen futballozott. Az élvonalbeli meccsek mellett 114 NB II-es bajnoki is van a háta mögött.

Rezes László a Lokival négyszeres magyar bajnok és háromszoros Magyar Kupa-győztes.

„Nagyon örülök, hogy ismét debreceni csapatban futballozhatok – kezdte Rezes László. Nem ismeretlen számomra a társaság, hiszen több labdarúgóval korábban már együtt játszottam, igaz, azóta eltelt jó pár év. Az, hogy ismerjük egymást, csak előnyt jelenthet a célunk elérésében, az NB II-es feljutásban. Szerintem erre minden esélyünk megvan. Ősszel már együtt készültem a gárdával, mivel szeptemberben jöttem el Nyíregyházáról, és utána lehetőséget kaptam, hogy rendszeresen járjak edzésekre, így nem estem ki a ritmusból. Már akkor felmerült a leigazolásom, ám adminisztrációs okok miatt erre csak most kerülhetett sor. Azt gondolom, jó helyre kerültem, amikor edzésre megyek, a pálya mellett családokat, gyerekeket látok, és ez a közeg nagyon megfogott. Tizenkét bajnoki meccs áll előttünk, a két pont hátrány hamar ledolgozható. Fontos a jó rajt, és onnantól nincs megállás.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik