NB III: korábbi DVTK-védőt igazolhat a Nyíregyháza

Vágólapra másolva!
2015.07.28. 10:22
A 2015–2016-os szezont az NB III-ban megkezdő Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata Lucas Marcolinivel nem tudott megegyezni, ugyanakkor Szavo Rakovics, a DVTK korábbi védője szerződtetésére van esélye.

Mint beszámoltunk róla, a Szpari keretével készült a korábban a DVSC-nél és a Békéscsabánál, legutóbb a Kisvárdánál futballozó Lucas Marcolini, ám a nyiregyhazaspartacus.hu tájékoztatása szerint csak kölcsönbe érkezett volna a játékos, a Nyíregyháza azonban végleg szerette volna megszerezni, így nem született megállapodás. a Szpari keretével készült a korábban a DVSC-nél és a Békéscsabánál, legutóbb a Kisvárdánál futballozó Lucas Marcolini, ám a nyiregyhazaspartacus.hu tájékoztatása szerint csak kölcsönbe érkezett volna a játékos, a Nyíregyháza azonban végleg szerette volna megszerezni, így nem született megállapodás.

Elképzelhető ugyanakkor, hogy Szavo Rakovics Nyíregyházán folytatja. A szerb védő korábban az Egerben és a Diósgyőrben is futballozott Magyarországon. Jelenleg szabadon igazolható, már a héten szerződést köthet vele a Szpari.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL

Érkezők: Luis Ramos (hondurasi, AZAL PFK – Azerbajdzsán), Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Bajzát Péter (Mezőkövesd), Perger Bence (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek: Ács Ádám, Lengyel Marcell, Ötvös Bence, Vámos Márk

Kiszemeltek: Farkas Márk (Szombathelyi Haladás) Szavo Rakovics (szerb, szabadon igazolható)

Távozók: Balogh János (DVSC – szabadon igazolhatóként), Gengeliczki Gergő, Bajzát Péter (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Fodor Ferenc (Puskás Akadémia), Hrabina Alex (Szolnok), Deniss Ivanovs (lett, FK Liepaja – Lettország), Koller Krisztián (ZTE – szabadon igazolhatóként), Pákolicz Dávid, Pekár László (Puskás Akadémia),
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bosnjak Predrag (FTC, onnan Haladás)

Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik