NB III: kicserélődik a keret Putnokon, cél a visszajutás

Vágólapra másolva!
2013.06.25. 09:30
Bár minden feltétel adott volt, nem sikerült kiharcolnia a bennmaradást az NB II Keleti csoportjában a Putnok VSE-nek, így a klubnál nagy változások történtek, távozott Koszta Péter vezetőedző is. A trénerre a putnoki utánpótlásban számítanak, viszont helyette mindenképpen „kívülálló" edzőt akarnak szerződtetni.

A játékoskeretben nagy változások történtek, kölcsönadása lejártával távozott Dusan Pavlov és Polényi Gábor, míg a klub nem tart igényt a továbbiakban Illés Richárd, Monyók Péter, Üveges Szabolcs, Bányai Péter, Eric Lupták, Marius Morar és Ciprian Stancu játékára.

Boris Bjelkanovic is távozik, igaz, ő önszántából, mivel nem akar a harmadosztályban futballozni, míg a Bundesliga 2-t is megjárt kapus Faris Efendic, illetve Edgar Mayor sorsa bizonytalan.

A távozók helyére NB II-es futballistákat szeretnének igazolni a vezetők, hiszen a cél az azonnali visszajutás lesz. A fedezet várhatóan meglesz erre, hiszen a tulajdonosok a továbbiakban is finanszírozzák a klub működését és a két ügyvezető, Kőrösi Róbert és Knopp Richárd is folytathatja munkáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik