NB III: Jagodics és a korábbi Fradi-támadó is a Szparinál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.30. 13:28
A labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Nyíregyháza Spartacus két élvonalbeli játékossal erősödhet – tudta meg a Nemzeti Sort Online. A korábban a Ferencvárosban is futballozó támadó, Pölöskey Péter és a legutóbb az élvonalbeli Lombard Pápa védőjeként szereplő Jagodics Bence is már a többiekkel készül, megállapodás holnapra várható.

„Pölöskey Péter és Jagodics Bence is már velünk készül. Közel az egyezség, valószínűleg holnapra alá is írjuk a szerződéseket. Rajtuk kívül szóban már megegyeztünk Szokol Zsolttal és Rubus Tamással, de a hivatalos megállapodásra holnap kerül sor" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Brekk János, a Nyíregyháza szakmai igazgatója.

Pölöskey Péter legutóbb az NB I-től szintén licencproblémák miatt búcsúzó PMFC játékosa volt, ám Mohl Dáviddal együtt száműzték az első csapattól, így nem lépett pályára a tavasszal. Jagodics a Haladásban nevelkedett, de az előző szezont a Lombard Pápa színeiben töltötte.

Brekk János azt is elárulta, hogy jelenleg kilenc játékosnak van élő szerződése, és mivel 18 fős kerettel kívánnak nekivágni az idénynek, a fent említett futballistákon kívül is várható még bejelentés.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Perger Bence (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Borsi Dávid, Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Marko Milovac (szerb, Várda SE), Pálinkás Gergő, Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Luis Ramos (hondurasi, AZAL PFK – Azerbajdzsán), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható), Tóth Dániel (Szolnok, szabadon igazolható), Vámos Márk

Távozók: Balogh János (DVSC, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Puskás Akadémia), Hrabina Alex (Szolnok), Koller Krisztián (ZTE), Pekár László (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bosnjak Predrag (FTC, onnan Haladás)

Távozhatnak:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik