NB III: ismét edzőt váltottak, de a helyzet kilátástalan

Vágólapra másolva!
2015.05.04. 14:16
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyös vezetősége a hétvégi, Putnok elleni (0–5) bajnoki mérkőzés előtt elköszönt Tóth János vezetőedzőtől – számolt be róla a heol.hu.

„Megköszöntem Tóth János eddigi munkáját, a hátralévő mérkőzéseken már nem számítunk a tréner szolgálataira – mondta a heol.hu-nak Benus Ferenc, a gyöngyösiek szakmai igazgatója. – Valami megtört, s úgy éreztem, változtatni kellett. A bajnokság végéig már nem nevezünk ki új edzőt, a szakmai munka irányítása az én kezembe kerül, támaszkodva két rutinos labdarúgónk, Szilágyi Norbert és Tóth Tibor segítségére.”heol.hu-nak Benus Ferenc, a gyöngyösiek szakmai igazgatója. – Valami megtört, s úgy éreztem, változtatni kellett. A bajnokság végéig már nem nevezünk ki új edzőt, a szakmai munka irányítása az én kezembe kerül, támaszkodva két rutinos labdarúgónk, Szilágyi Norbert és Tóth Tibor segítségére.”

Nos, a váltás nem egyelőre nem jött be, a gyöngyösiek helyzete a szombati, Putnoktól elszenvedett 5–0-s vereség után továbbra is kilátástalan. A csapat az utolsó helyen áll az NB III Keleti csoportjában, 24 bajnoki mérkőzésen csak nyolc pontot kapart össze, tavasszal pedig két döntetlent követően sorozatban nyolcszor szenvedett vereséget, így hátránya tíz pont a benn maradó helyen álló Veresegyházhoz képest.

Tóth János november elején, Majzik Zoltánt váltva ült le a csapat kispadjára, és összesen hat hónapot dolgozhatott az együttesnél. A gyöngyösi kispadot elfoglaló Benus Ferenc tehát a mátraaljaiak harmadik trénere a szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik