NB III: három mérkőzést halasztottak el a 17. fordulóból

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.11.06. 14:07
null
Elhalasztották a Tiszaújváros meccsét is (Fotó: Hegedűs Márk/Nógrád Megyei Hírlap)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elhalasztotta a labdarúgó NB III 17. fordulójából az Érdi VSE–Puskás Akadémia FC II, a Ferencvárosi TC II–Körösladányi MSK és az FC Hatvan–FC Tiszaújváros mérkőzést.


Az érdiek honlapja szerint továbbra sem tud pályára lépni a Nyugati csoportban szereplő Érdi VSE együttese, amelynél még az októberi, Kazincbarcika elleni Magyar Kupa-meccset megelőző PCR-vizsgálatok során 14 játékos produkált pozitív koronavírus-tesztet. Emiatt a csapat karanténba vonult, s elhalasztották a Tatabányai SC, a Nagyatádi FC és a VLS Veszprém elleni bajnoki mérkőzést. Limperger Zsolt játékosai még most vasárnap, a Puskás Akadémia II ellen sem tudnak kiállni, ezért az ellenféllel és az MLSZ-szel egyeztetve ez a mérkőzés is későbbi időpontban, konkrétan december 11-én, 13 órától kerül lejátszásra.

Az MLSZ adatbankja szerint elhalasztották a Közép-csoportban az FTC II–Körösladányi MSK mérkőzést, melynek új időpontja december 2., 13.00. A Keleti csoportban az FC Hatvan–FC Tiszaújváros bajnoki mérkőzést játsszák le később, ennek új időpontja december 10., 13:00 óra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik