NB III: élvonalbeli rutinnal rendelkező támadó Tiszafüreden

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.13. 10:59
null
Szabó Viktor Tiszafüredre igazolt (Fotó: Heves Megyei Hírlap/Lénárt Márton)
Korábbi élvonalbeli csatárt szerződtetett a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Tiszafüredi VSE, Szabó Viktor néhány nappal ezelőtt csatlakozott a kék-sárgák keretéhez – adta hírül a szoljon.hu a klub honlapjának híre alapján.


A gyöngyösi származású 35 éves csatár 20 esztendős korában a Vác színeiben mutatkozott be az NB I-ben, majd játszott Diósgyőrben is az élvonalban. Ezt követően leginkább másodosztályú csapatokban szerepelt, többek között Mezőkövesden, a BKV Előrében, Budaörsön, Cegléden, Sopronban és Mosonmagyaróváron is. Az elmúlt szűk másfél idényt a Heves megyei első osztályban vitézkedő Egerszalók együttesében töltötte, de az utóbbi időszakban már nem volt csapata.

Szabó Viktor összesen 57 alkalommal lépett pályára az élvonalban és egy gólt szerzett. A másodosztályban már eredményesebb volt, 235 mérkőzésen 60-szor talált az ellenfelek kapujába.

Érdekesség, hogy a közelmúltban egy másik korábbi NB I-es játékos is Tiszafüredre igazolt, méghozzá Völgyi Dániel, aki már be is mutatkozott új csapatában.

A 17 ponttal a 15. helyen álló Tiszafüred vasárnap 13 órától az Eger gárdáját fogadja az NB III Keleti csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik