NB III: edzőváltás Ménfőcsanakon, Vásárhelyen és a Szabadkikötőnél

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.10.24. 14:27
null
Kandó Róbert lett a Hódmezővásárhely új edzője (Fotó: hfc1912.hu)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Ménfőcsanaknál, a Hódmezővásárhelynél és a THSE-Szabadkikötőnél is edzőváltás történt a vártnál gyengébb szereplés miatt.

A Ménfőcsanak 14 fordulót követően 12 ponttal csak a 17. helyen áll az NB III Nyugati csoportjában, így a klub vezetősége megköszönte Rozmán László szakmai igazgató eddigi munkáját. A klub honlapja szerint a továbbiakban Ulbert Tibor irányítja edzőként a csapatot. A tréner a vasárnapi, Gárdony elleni, 13.30-kor kezdődő idegenbeli találkozón mutatkozik be.

A THSE-Szabadkikötő még rosszabbul áll a Nyugati csoportban, a fővárosiak 13 bajnokijukon mindössze 10 pontot gyűjtöttek. Széchenyi Márton vezetőedző a klub Facebook-oldalán elmondta, hogy bár úgy volt, hogy az évet vele fejezi be a csapat, az általa kért, szükséges változtatások nem valósultak meg. Emellett nem érezte a teljes támogatást valamennyi tulajdonos részéről, így a lemondás mellett döntött. Az NSO információja szerint helyette az egykoron Csepelen, Vácon és Gyöngyösön is vezetőedzőként dolgozó (Vácon Verebes József segítőjeként is ténykedő) Tóth János lett az új tréner, aki egyébként a Testnevelési Egyetemen is tanít. A THSE-Szabadkikötő vasárnap 13.30-tól az FC Nagykanizsa otthonában lép pályára.

A Közép-csoportban 12 ponttal a 17. pozícióban állomásozó Hódmezővásárhelyi FC elnöksége is a trénercsere mellett döntött a klubhonlap szerint. Szűcs Róbert eddigi munkáját megköszönték (az utánpótlásban azért számítanak rá a jövőben), helyéreKandó Róbertet nevezték ki. A Vásárhely vasárnap délelőtt az Újpest II ellen játszik 11 órától Csepelen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik