NB III: kiadós verés csúfította el az utolsó hibátlan mérleget

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.15. 20:08
Nincs már hibátlan csapata a labdarúgó NB III-nak: a Középcsoportot tíz játéknap után tíz győzelemmel vezető Szigetszentmiklós 3–0-ra kikapott a Dunaújváros otthonában a 11. forduló szombat esti rangadóján.

Rodenbücher István öngóljával már a 10. percben vezetést szerzett a Dunaújváros, az első húsz percben Tóth Tibor is szerzett egy gólt, majd a hajrában Dobos Áron tette biztossá a hazai győzelmet. Az újvárosiak a legutóbbi öt fordulóban 13 pontot gyűjtöttek, és ötpontnyira megközelítették az éllovas Szigetszentmiklóst.

A krónikához hozzátartozik, hogy az SZTK egyszer már kikapott, de a Paks II elleni 0–1-es meccset óvás miatt később újrajátszották, és akkor a szigetszentmiklósiak győztek 3–1-re.

Ugyanebben a csoportban, a nap másik rangadóján a PMFC 2–0-ra kikapott a Budafok vendégeként, így kezd jelentős lemaradásba kerülni a tabella éllovasaitól.

A nyugati első Érd és legközelebbi üldözője, a Kaposvár idegenben nyert, a Keleti csoportot vezető Monor hazai pályán döntetlent játszott, így a Kazincbarcika kétpontnyira megközelítette.

LABDARÚGÓ NB III, 11. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Monor–ESMTK 1–1
Salgótarján–Jászberény 1–1
Nyírbátor–Tállya 4–1
Kazincbarcika–Hajdúböszörmény 3–0

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Budafok–PMFC 2–0
Szekszárd–FC Dabas 1–0
Gyula–Pénzügyőr 0–0
Komló–Hódmezővásárhely 0–3
Dunaújváros–Szigetszentmiklós 3–0

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Hévíz–Tatabánya 1–1
Veszprém–Érd 1–2
III. ker. TVE–Kaposvár 0–1
Komárom–Sárvár 2–3
Csorna–Ajka 0–2

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik