NB III: az U20-as vb-bronzérmes az Eger új edzője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.24. 11:49
null
A nyáron készült fotón Szekeres Adrián (jobbra) még a Békéscsaba pályaedzőjeként<br />(Fotó: Békés Megyei Hírlap/Bencsik Ádám)
A futballistaként korábban U20-as vb-bronzérmes Szekeres Adrián lett a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Eger SE vezetőedzője – számolt be róla a heol.hu.

 

A Szentmarjay-stadionban kedden először vezényelt edzést az NB III-as Eger SE vezetőedzőjeként Szekeres Adrián, aki a közelmúltban menesztett Labancz Róbertet váltotta a csapat kispadján.

A 32 esztendős Szekeres játékosként 2009-ben tagja volt az U20-as vb-n bronzérmet szerző együttesnek, és bár labdarúgóként szerepelt az MTK-ban, a Videotonban, Felcsúton, Dunaújvárosban és Gyirmóton is, 2018-ban, 29 évesen bejelentette visszavonulását.

Azóta dolgozott videoelemzőként a korosztályos válogatottaknál, majd Dorogon másodedzőként, míg Békéscsabán Preisinger Sándor segítőjeként pályaedzőként és szintúgy videoelemzőként.

A fiatal szakembernek vezetőedzőként az Eger az első csapata; másodedzőként és erőnléti edzőként Pósán László segítségére számíthat, míg a kapusokkal továbbra is Szabó László foglalkozik.

Az elmúlt két bajnoki mérkőzésen megbízott trénerként irányító Vitányi László új tisztségét a klubigazgatói poszt jelenti.

Az új tréner bemutatkozásra vasárnap 11 órakor kerül sor, amikor az egriek az Újpest II vendégei lesznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik