NB III: atlantai olimpikonunk 40 évesen lett először légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.20. 09:13
Molnár Zoltán, az ősszel az NB III-as Veszprémben szereplő korábbi élvonalbeli labdarúgó az ausztriai Újrétfaluban, az osztrák ötödosztályban érdekelt SC Wiesfleckben folytatja a pályafutását.

„A Wiesflecknek magyar edzője van Homonnai Sándor személyében, ő kérdezte meg, volna-e kedvem a csapatában játszani – kommentálta a hírt Molnár Zoltán a Nemzeti Sportnak. – Van bennem hiányérzet, amiért korábban nem próbálhattam ki magam külföldön, de őszintén mondom, ennek a lehetőségnek is tudok örülni. Mint egy kisgyerek, úgy várom a szerdai és a pénteki napot, amikor edzésre mehetek, és bár egyelőre nyárig állapodtunk meg, ha rajtam múlik, évekig Újrétfaluban leszek."Molnár Zoltán a Nemzeti Sportnak. – Van bennem hiányérzet, amiért korábban nem próbálhattam ki magam külföldön, de őszintén mondom, ennek a lehetőségnek is tudok örülni. Mint egy kisgyerek, úgy várom a szerdai és a pénteki napot, amikor edzésre mehetek, és bár egyelőre nyárig állapodtunk meg, ha rajtam múlik, évekig Újrétfaluban leszek."

Az MTK-val és a Dunaferr-rel is magyar bajnoki címet szerző, az 1996-os atlantai olimpián a magyar válogatott alapemberének számító Molnár a Veszprém NB II-es női csapatának edzői posztját továbbra is betölti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik