Aczél Zoltán Kozármislenyben bizonyíthat (Fotó: kozarmislenyfc.hu)


A pro-licences végzettséggel rendelkező Aczél Zoltán edzői pályafutása során dolgozott többek között a REAC-nál, Siófokon, Diósgyőrben, a Haladásnál, Turán, míg az elmúlt években a Kozármisleny NB III-as csoporttársánál, a Dabas-Gyónnál – a vasárnap véget ért idényben a 9. helyre hozta fel az együttest, amelyet sokan a kieséstől féltettek. 2008 és 2010 között a magyar labdarúgó válogatott szövetségi edzője volt, Erwin Koeman segítőjeként dolgozott.

Edzői pályafutását beárnyékolta, hogy fogadási csalási ügyekben korábban meggyanúsították, ezért az MLSZ által rendezett versenysorozatokban hosszabb ideig eltiltását töltötte.

Kozármislenyben a Kovács Zoltán, Wittrédi Dávid edzőpárost váltja, ők megbízott trénerekként irányították a bajnokság utolsó nyolc meccsén a csapatot. Aczél Zoltán stábjában is helyet kap Wittrédi Dávid, illetve mellette Volcsányi Csaba és Loch Krisztián is szerepet kap.

Ismerem a Misleny keretét, tudom, hogy milyen képességű labdarúgók alkotják, és azt is tudom, hogy milyen elképzelésem van velük – ecsetelte a klub honlapján az edző. – Nem defenzív csapatot szeretnék most sem építeni, támadófutballt akarok megvalósítani, de Kozármislenyben ez egyébként így is volt. Június huszonegyedikén rávezető edzésekkel kezdődik a felkészülésünk, a második hét végén pedig már felkészülési mérkőzést játszunk.”