NB II: véget ért az ősz az exválogatott támadó számára

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.22. 13:45
null
Priskin Tamásnak az újabb gólörömre legalább januárig várnia kell (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap)
Szerencsétlen kontaktsérülések sora miatt sok a hiányzó az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatánál. Heten bajlódnak sérüléssel, köztük van a korábbi válogatott támadó, Priskin Tamás is, akinek visszatérése csak januárra várható – számolt be róla a klub honlapja.


A 36 éves csapatkapitány, Priskin Tamás újabb porcsérülést szenvedett a térdében, amelyet operálni kell, visszatérése így csak januárra várható. A korábbi válogatott támadó már a 2021–2022-es idényben is sok mérkőzést hagyott ki sérülés miatt, a most zajló őszi szezonban aztán 10 NB II-es bajnokin játszott és két gólt szerzett.

További érzékeny veszteség, hogy a győri keret három kapusából jelenleg kettő is partvonalon kívül van. A nyáron szerződtetett Kovácsik Ádám kiszakadt porckorongsérv miatt műtéten esett át, jelenleg rehabilitációs munkát végez, várhatóan a januári felkészülésben vehet majd részt a csapattal. A másik kapusnak, Fadgyas Tamásnak a múlt héten edzés közben könyökére történő esés következtében elrepedt az alkarcsontjai egyike, így négy hét kötelező gipsz viselése után kezdheti meg a rehabilitációs munkát.

A védő Csinger Márk még a Kecskemét elleni Mol Magyar Kupa-mérkőzés hosszabbításában egy felugrást követően érkezett rosszul a talajra, aminek következtében kulcscsonttörést szenvedett. Rehabilitációja jelenleg is zajlik, december közepétől végezhet teljes értékű edzésmunkát.

A középpályás Bencze Márk jelenleg gyulladásos térdsérüléssel bajlódik, szakadás azonban nincs nála. Injekciós kezelést kap, a játékos és a szakemberek dolgoznak a mielőbbi visszatérésen.

A hátvéd Csonka Bonifác Kazincbarcikán szenvedett bokasérülést, eddig a rehabilitációs csoporttal készült, most már azonban egyéni edzésmunkát végez az erőnléti edzővel.

A támadó Borsos Filipnek edzés közben sérült meg a bokája, Csonkához hasonlóan ő is a rehabilitációs csoportnál kezdte meg a különmunkát, amit egyénileg az erőnléti edzőnél folytat.

Az NB II 18. fordulójában a 8. helyen álló ETO FC Győr vasárnap 15 órától a listavezető DVTK-t látja vendégül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik