NB II: Véber két-három komoly igazolást tervez

Vágólapra másolva!
2012.12.30. 19:55
Véber György, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd vezetőedzője szerint nehéz idecsábítani minőségi futballistákat, de két-három komoly igazolásnak örülne azért a versenyhelyzet miatt.

„Távozó nem lesz, így is kevesen vagyunk. Bízom abban, hogy érkező viszont lesz" – kezdte a várható játékosmozgásról Véber György vezetőedző a Mezőkövesdi TV-nek adott interjúban.

„Igazolni pedig nehéz. Valahol anyagi gondok miatt, nálunk ez viszont nem áll fenn. Más okok is vannak, álljon itt egy példa, beszéltem egy volt újpesti játékossal, Magos Mátyással, aki azt mondta, a Mezőkövesd előtt öt-hat lehetőség közül választ. Tévhitekben élnek szerintem ezek a játékosok. Nehéz idecsábítani labdarúgókat. Vannak persze jelöltjeink, két-három komoly igazolásra szükség van ahhoz, hogy versenyhelyzet legyen" – tette hozzá a szakember.

„Egy belső védő feltétlenül kellene, mert csak ketten vannak a keretben. Kell egy Bognár Istvánhoz hasonló, játszó középpályás, s a támadósorba szélre, középre erősítés. A többi részen megvagyunk, de el tudok képzelni erősítést még a szélső középpályás pozícióban is" – beszélt az erősítendő posztokról Véber.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik