NB II: vasárnap avatják fel a megújult budaörsi stadiont

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2021.06.05. 18:03
null
A budaörsi stadion (Forrás: <a href="https://bsc1924.com/" target="_blank">bsc1924.com)</a>
Vasárnap a Pest Megyei Kupanap programjával avatják fel a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC új stadionját.

 

A másodosztályban szereplő klub legutóbb 2015 májusában játszhatott saját létesítményében, az elhúzódó felújítási munkálatok közben előbb Csákváron, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban, majd éveken keresztül a tatabányai Grosics Gyula Stadionban fogadta ellenfeleit.

A zöld-fehérek az augusztus 1-jén kezdődő 2021–2022-es idényben azonban ismét az Árok utcai létesítményben játszhatnak, amelyet június 6-án adnak át az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának kiemelt eseményével, az idei Pest Megyei Kupanappal.

A program 14.30-kor kezdődik a Kék Duna SE–Tárnok női kupadöntővel, míg 17 órától a Gyömrő–Csomád-Kisnémedi férfi kupadöntő következik. A belépés ingyenes, de védettséget igazoló kártya vagy applikáció bemutatása szükséges.

A két döntőt a gödöllői Régió Plusz Televízió élőben közvetíti, de a YouTube-on és a Facebookon is követhető lesz, mégpedig Németh Antal, a Dunaszerdahelyi AC vezetőedzője, illetve Markó Edina, a női válogatottat 2014 és 2020 között irányító szövetségi edző kommentálásával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik