NB II: Várhidi után Disztl László is távozott Kaposvárról

Vágólapra másolva!
2021.05.05. 06:57
null
Várhidi Péter után Disztl László (jobbra) is távozott Kaposvárról (Fotó: Lang Róbert/Somogyi Hírlap)
Távozott a labdarúgó NB II 19. helyén álló Kaposvári Rákóczitól Disztl László. A szakember szűk két éven keresztül asszisztensedzőként segítette a csapatot az első-, illetve a másodosztályban, de a jelenlegi méltatlan helyzet miatt felmondott – számolt be róla a klub honlapja.

 

Disztl László 2019 júliusában érkezett a Kaposvárhoz, amely akkor kezdte el a ráhangolódást az NB I-re. A pro licences szakember az első osztályban végig segítette Waltner Róbert akkori vezetőedző munkáját. Disztl az élvonalból való kiesés után is maradt a csapatnál, s a másodosztály első hét fordulójában Waltner Róberttel, majd a folytatásban Várhidi Péterrel dolgozott együtt a csapat sikereiért. Várhidi Péter távozását követően megbízott vezetőedzőként próbálta megmenteni a klubot a kieséstől.

Az itt töltött két év során a vezetőedzőknek, illetve a klubnak is minden segítséget megadtam – mondta a klubhonlapon Disztl László. – A vezetőkkel, edzőkollégákkal és a játékosokkal is nagyszerű volt a kapcsolatom, jól éreztem magam a csapatnál. Sajnos az utóbbi napokban méltatlan helyzet állt elő a klubnál, emiatt felmondtam. Ezúton is köszönöm a csapatnak és a vezetőknek a két évig tartó együttműködést, valamint Waltner Róbertnek külön köszönöm, hogy bízott bennem, hiszen az ő kérésére kerültem Kaposvárra.”

A Kaposvár 36 forduló után 33 ponttal a másodosztály 19. helyén áll, hátránya két fordulóval a vége előtt öt pont a bennmaradást érő 17. pozícióban álló Csákvár mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik