Simon Ádám
2004-ben került az MTK-hoz, a kék-fehéreknél kapta meg első profi szerződését. 2008 telén a Haladásba igazolt, majd 2011-ben a Palermóhoz, aztán 2012-ben a szintén olasz Barihoz került. Játszott még a Vidiben és Gyirmóton is, az ETO-ba pedig most az NB I-es Pakstól érkezett.

A 29 éves középpályás – testvéréhez, Simon Andráshoz hasonlóan – tagja volt a 2009-ben Egyiptomban az U20-as vb-n bronzérmet szerző magyar válogatottnak. A felnőttválogatottban háromszor szerepelt.

Nagyon örülök, hogy sikerült az ETO-hoz igazolnom – ecsetelte Simon a klub honlapján. – A paksi időszakom jó volt, de lezártnak tekintem, most már az ETO céljaiért küzdök. Az is komoly húzóerő volt az ideigazolásom kapcsán, hogy a testvérem nemrég ide igazolt; várom, hogy újra egy csapatban játszhassunk. Szeretnék minél több lehetőséghez jutni és elnyerni az ETO-szurkolók bizalmát,  szeretném segíteni a csapatot a feljutásért folytatott harcban!”

Simon Ádám két és fél évre szóló megállapodást írt alá Győrben és a 46-os számú mezben lép majd pályára. Érdekesség, hogy a Gyirmót után az ETO-nál is együtt futballozhat testvérével, Simon Andrással.