NB II: újabb kapus érkezett kölcsönbe Dorogra

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 09:45
null
Molnár Zsombor Dorogon folytatja (Fotó: dorogifc.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az élvonalba feljutó Vasastól kölcsönbe érkezik az utánpótlás-válogatott kapus, Molnár Zsombor.

A 19. életévét a napokban betöltő, felsőtárkányi nevelésű Molnár Zsombor Eger és Mezőkövesd érintésével igazolt 2018-ban a Vasas Kubala Akadémiára, míg az NB II-es csapatban a mögöttünk hagyott idényben egy mérkőzésre nevezték, de nem lépett pályára, viszont ott volt az U19-es válogatott keretében a tavaszi elitkörben.

Molnár Zsombor egyébként a második kapus, aki kölcsönbe érkezik a nyáron Dorogra, hiszen a Komárom-Esztergom megyeiek már korábban bejelentették, hogy a következő idényben a csapatot erősíti a Paksról kölcsönvett Borsos Vilmos is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők:Dani Zoltán Antal(SC Sopron – kölcsönből vissza), Magyari Szilárd (Soroksár), Paudits Patrik (Kecskemét), Kovács Olivér (Szolnok), Molnár Zsombor (Vasas Kubala Akadémia)
Távozók:Girsik Áron(Siófok), Izing Martin (?), Hajdú Roland(Soroksár – kölcsönből vissza), Horváth Roland (BVSC), Lőrincz Attila (?), Mursits Roland (Haladás),Nyíri Vince(Haladás), Szabó Lukas (?), Zabari Dávid (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik