NB II: újabb hat koronavírusos személyt jelentett be a Vasas

Vágólapra másolva!
2020.11.09. 13:01
null
Öt újabb fertőzött játékosa van a Vasasnak (Fotó: Árvai Károly)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC-nél a legutóbbi tesztelések során hat személyről is kiderült, hogy koronavírusos.

 

Mint a piros-kékekhivatalos honlapjánolvasható, az előző heti vizsgálatok során öt játékosnak, valamint egy stábtagnak lett pozitív a tesztje. Az érintett személyeket a klub rögtön karantén alá helyezte.

„Az új fertőzéseken kívül sajnálatos, hogy a korábban azonosított pozitív esetek (összesen 7) a hosszadalmas visszatérési protokoll folyamata következtében továbbra is hátráltatják együttesünket”– írja közleményében a Vasas.

Az alakulat vasárnaplejátszotta a Soroksár elleni bajnokiját, 3–1-re meg is nyertea mérkőzést, amelyen természetesen csak azok a labdarúgók léphettek pályára, akiknek azt megelőzően negatív lett a koronavírustesztjük.

LABDARÚGÓ NB II
16. FORDULÓ
VASAS–SOROKSÁR SC 3–1(3–0)
Budapest,Fáy utca, Illovszky Rudolf Stadion,818néző.Vezette:Bognár Tamás (Tőkés Róbert, Berényi Ákos)
VASAS:Jova– Terbe, Litauszki, Szilágyi Z., Silye – Kovács M., Pátkai (Murka, 92.), Hidi M. – Radó (Szatmári, 86.), Feczesin (Köböl, 86.), Balajti (Pekár, 68.).Vezetőedző:Schindler Szabolcs
SOROKSÁR:Varga Á.– Kópis (Bene, 46.), Gengeliczki (Takács Zs., 37.), Valencsik, Pászka – Gyömbér, Derekas – Orosz (Hudák, 64.), Csernik, Magyari (Szerető, 46.) – Lovrencsics B. (Gárdos, 76.).Vezetőedző:Lipcsei Péter
Gólszerző:Silye(10)a 2., Balajti(2–0)az 5., Feczesin(3–0)a 18., Lovrencsics B.(31)a 61. percben

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik